HTML

otthon a világ végén

... mert mindennek van folytatása... egyszer

Friss topikok

  • defalla: Nakéremszépen! Hogy is van ez? Mea culpa s tsai, de most már emlékeztetlek: hiányzik új bejegyzés ... (2012.09.13. 06:36) napocska
  • Igu: @prisma: Még él. :) Viszont tényleg kap a seggére. (2011.06.19. 19:49) dark
  • misc: ez olyan szomorú és olyan szép egyszerre.. (2011.06.09. 22:44) szeretnélek szeretni
  • defalla: @qkevin: ezen sem (nem) veszünk össze. Csak ismételni tudnám magam, azt meg minek. Tamás fogalmazt... (2011.02.06. 12:50) end of the world
  • goner: Köszönöm. :) (2011.02.02. 03:30) loptam

múltkor sviktornál olvastam, hogy néha azon gondolkodik, milyen lenne az élete, ha nem lenne gay. hát, egyetértek: unalmas.

mindent egybevetve, mostanában én is sokat gondolkodom hasonlón. ha nem is ezen, de azon, mennyit csalódtam már a pasikban, és miért van az, hogy normális, működő kapcsolatom utoljára a barátnőmmel volt tizenévesen.

majd természetesen az elmúlt négy hónapban bekövetkezett két szakításom történetét is leírom, elöljáróban annyit - lehet, hogy nem a megfelelő emberekkel próbálkoztam (több mint valószínű), de az is megeshet, hogy két buzi erre rendeltetett.

másrészt, mióta a tesómnak gyereke van, átérzem a családi légkör fontosságát és szükségét, és valahogy egyre többet gondolok arra, hogy nekem is kell ilyen. nem irigység vagy ilyesmi, egyszerű szükséglet, ami szerintem teljesen természetes.

múltkor két lány a szomszédból megkérdezte, tudnék-e még szexuális kapcsolatot létesíteni nővel. azt feleltem, gondolom igen, minden bizonnyal. ehhez képest tegnap nálam aludt egy volt kolleganőm, aki négy hete folyamatosan ostromol és ezt tette tegnap is - és még úgy is, hogy egymást átölelve aludtunk, sem történt semmi említésre méltó, sőt, a minden reggeli zászlófelvonás is elmaradt.

megnyugodtam, mert ez azt jelenti, jó helyen vagyok azon az oldalon, ahol most játszom. ugyanakkor már nem foghatom a sokszor a nőknél is hisztisebb pasikra, ha valami nem működik. tudom, jönnie kell a kőkemény szembenézésnek. na, az aztán az igazi kihívás.

Címkék: család választás videó nők gay pasik

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://qkevin.blog.hu/api/trackback/id/tr872604196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lostwords · http://lostwords.freeblog.hu 2011.01.22. 11:50:16

szájalnék: két buzi nem erre rendeltetett. legalábbis én ezt nem tudom alátámasztani.

ezekre a szembenézős, elfogadós és lemondós dolgokra pedig hagynod kell magadnak időt. az tényleg nagyon sok mindent megold.

qkevin 2011.01.22. 11:55:16

jó reggelt! :))

szerencsére alapvetően nem befolyásol a dolog semmiben. de lehetett volna az is a címe, hogy to be bi-, or to be gay... :o))

vagy born to be a wild gay... :p

lassan verset írok, mert ezek még rímelnek is :D
amúgy igen, az idő majd mindent megold. nektek pedig csak így tovább!
süti beállítások módosítása