HTML

otthon a világ végén

... mert mindennek van folytatása... egyszer

Friss topikok

  • defalla: Nakéremszépen! Hogy is van ez? Mea culpa s tsai, de most már emlékeztetlek: hiányzik új bejegyzés ... (2012.09.13. 06:36) napocska
  • Igu: @prisma: Még él. :) Viszont tényleg kap a seggére. (2011.06.19. 19:49) dark
  • misc: ez olyan szomorú és olyan szép egyszerre.. (2011.06.09. 22:44) szeretnélek szeretni
  • defalla: @qkevin: ezen sem (nem) veszünk össze. Csak ismételni tudnám magam, azt meg minek. Tamás fogalmazt... (2011.02.06. 12:50) end of the world
  • goner: Köszönöm. :) (2011.02.02. 03:30) loptam

05.
július

napocska

qkevin  |  6 komment

na, most. már hetek, hónapok, évek óta ilyen kis nyávogások mennek, ez tovább nem mehet. nyet! itt az ideje változtatni, és jó dolgokat is leírni, mert az nem járja, hogy kommentben már az a kérdés: kevin él-e még, bloggerek; és nem pedig az, kevin hányadik hurkát tölti ma, srácok?

summa summárum, az exemet meg kellett emészteni! magam sem gondoltam, hogy ha gondolkodok, fáj a fejem, de ember tervez, isten végez, a szív vérzik, szar azoknak, akik érzik...

tablókép. ez nekem a fokmérő. múltkor szarrá könnyeztem magam és elfogyott belőlem minden nedű, ma, ha előveszem, már semmi. és szerencsére semmi - innen tudom, hogy elengedtem és le tudtam zárni. békésen, megkapta, amit megkövetelt a haza. feketeség, gyászság, tökömtudja. és jó volt. három év, lezárult kapcsolat, megannyi idegesítő perc, féltékenység. de olyan ez mint nekünk a suzuki - pici, szar, baszottul rosszak a töréstesztjei, de a miénk!!!

és hát igen, szerelmes voltam. ő volt az első komoly. sokat tanultam tőle, meg (heterók ne figyeljenek) ő dugott meg elsőnek (és szerintem utolsónak), ezért ennek fontosnak kellett lenni. de ennyi. itt és most be is jelentem, hogy vége.

gyerekek!

megannyi esemény történt, ti is tudjátok. volt egy tüntetés - nem részletezem, milyen szerepem volt benne. volt-e egyáltalán. köszönöm nektek azért, csodás volt az élmény, egy régi álmomat váltottátok valóra. 

volt egy blogtalálkozó! na, ez külön posztot érdemel, mert azért a gayradaros sztorik és engem a betegségbe visszataszító ivások azért... erősen megedzettek! de örökké hálás leszek a vizipipáért és azért, hogy kiderült, nem alkalmas az arcberendezésem a trombilátásra, csak a trónbitorlásra. muhaha.

úgy tűnik össze-vissza beszélek, nos, ez így is van. de csak mert öt napja fáj a fejem, és beszedtem pár bogyót, és ilyenkor vidámság van és csuhajság. meg egyébként is, médiatörvény van, cenzúra, nem mindent leírunk. amúgy sincs köze senkinek ahhoz, ki milyen büdöset szarik, mert szabad országban mindenki azt ír le és mond ki egyébként is, amit szabad. és persze fő az egyenlőtlenség, hiszen a médiatörvény egy dolgot üzen: nem szarik mindenki egyformán büdöset. vagy lehet, hogy valakié nem is büdös. vagy csak simán nem szarik. vagy nem is valaki.

köszönöm iguazunak a sablont. szép lett, ugye? ő még egyike azon körúti bloggereknek, akikkel van viszonyom. jaj, mert már sokakkal nincs. mert mondjuk eddig sem volt.

tudjátok, úgy vagyok én ezekkel a kapcsolatokkal, hogy szép dolog a reprezentáció, de valahogy felesleges. lehet 800 ismerősünk facebook-on, ha amikor jön az utcán, nem ismer meg, ha amikor felhívod, hogy beszélned kell valakivel és rá gondoltál (ami szerintem megtisztelő), kis ívben sem szarik rád, nemhogy nagyban... ha amikor elhívsz valakit moziba, akkor még nemet se mond, hanem sunyigeci módon megkerüli a kérdést. ha amikor megkérdezed, hogy "tényleg volt exed?" - mert blogokat nem olvasol, mert minek baszd el vele az időd, pedig szerinte onnan kiderült volna számodra -, akkor megsértődik, hogy "igen, bazd meg, és most takarodj, arra az ajtó"... meg egyébként is... sírtok, bajotok van, nem értek rá, nincs pénz, ez nincs, az nincs, de ott kell lenni lerészegedni minden kibaszott buzibuliban és a zarából kell öltözködni.

hát igen, ez ma buzinak lenni. kinek inge, nem veszi magára, de nekem ezek mindig visszatetsző dolgok. én sem adom el magam angyalként, mert szeretek mindent hétvégén más faszt fogni, igaz, csak mert nincs egy normális, aki nem a fent leírt kategória, és szívesen hívnám vissza ismétlésre. de ti magatokat is szembeköpitek, mert ha olyan nyálas buzik lennétek, amilyennek láttatjátok magatokat, az lenne a minimum, hogy a kétsoros üzenet helyett néha leülnénk, és ez nem egy buli előtti részeg alapozásban merülne ki, majd egy gruppen hányásban valamelyik ratyiparty budijában.

nem, nem a város rontja meg őket. ide már erre kiéhezve jönnek fel. van, aki karriert jön építeni, meg azért, mert itt van munkalehetőség. és van, aki azért, mert sok a jó pasi, vannak melegbulik, és mindegy, hogy ruhákat pakol élete végéig vagy elkezdi a gyrososnál és a magyarországi ING top menedzserei közé nyalja és képzi fel magát.

különbség.

nem kell 25 évesen a csúcson lenni. nem kell jó hátszéllel és lehetőségekkel rendelkezni. csak törekvéssel, céllal. tudattal. és némi intelligenciával meg belső értékekkel.

emlékeztessetek, hogy írjak még.

x

Címkék: budapest párkapcsolat buzik blogtalálkozó buzibuli

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://qkevin.blog.hu/api/trackback/id/tr793041410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goner 2011.07.06. 19:23:25

Na ezt nevezem én bejegyzésnek! Vééégre!

Captain29 · www.paperboat.hu 2011.07.07. 01:16:09

:) :) írjál írjál írjál mééééééég sokat sokat :)

defalla 2011.07.14. 19:39:41

Írj még - ha kicsit sűrűbben, az nem lesz baj. S jut eszembe: a vízipipa széncsipesze még mindig itt nézeget a polcomon... De nem úszod meg, s megkapod azt is ;)

defalla 2012.09.13. 06:36:40

Nakéremszépen! Hogy is van ez? Mea culpa s tsai, de most már emlékeztetlek: hiányzik új bejegyzés :P XD
süti beállítások módosítása